12.9.12

Brombær, chokolade, saltkaramel





























En kage skal være noget specielt. Noget smukt, noget finurligt, noget alvorligt, noget der afspejler dig.
Forleden bagte jeg en kage med alt for lidt sukker. Måske siger det noget om mig. Eller også var jeg bare træt. I hvert fald, er det vigtigste at være inspireret. Du kan ligeså godt varme en tærte fra Irma, til din klasse, hvis du ikke er i humør til at bage. Alt andet går helt, helt galt, og for fanden, du kan jo sagtens bage en smuk kage en anden dag.

Den anden dag, for mig, var i lørdags. Lulu og jeg var ude og kigge i forskellige fantastiske butikker, smage chokolader, købe alt for dyr saltkaramel, og grine til det gjorde ondt.
Vi planlagde nemlig en helt speciel dessert, til nogle søde gæster vi fik senere.
Og specielt blev det. På den mest fantalastiske måde, med saltkaramel, brombær, chokolade og vanilje.

Vi fik tre fine smagsoplevelser ud af vores lørdagsgladeeventyr: 
En fin flødebolle med brombærskum og marcipan, en chokolade-macaron med chokoladeganache og saltkaramel, og en let og dejlig vaniljeparfait.

Hvis i har lyst, kan jeg skrive opskriften i et seperat indlæg :-)




5 kommentarer:

  1. Synes virkelig det er en god blog, det her. Er blevet fast læser :-)

    Her er min blog: http://dentaenkende.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak, det er vi glade for :-)

      Tjekker din blog ud!

      Slet
  2. Mmm.. det ser virkeligt godt ud! :) Det må du da gerne (altså lægge opskrifterne ud)! Hvor har du købt saltkaramellen, og isskeen? :)

    http://creme-av.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er ved at være noget tid siden nu, så opskriften er desværre glemt :/

      Saltkaramellen er købt i en delikatesseforretning på værnedamsvej, men de har den desværre ikke længere :(
      Jeg ved heller ikke lige, hvor isskeen er fra, men du kan prøve Kunst & Køkkentøj ;)

      Kram og fortsat god dag,
      Liva

      Slet
    2. Okay, det var ærgeligt... Men tak for hjælpen :)

      Slet