14.8.12

Kokosbolde og peanut fudge





Dåsen med kondenseret mælk havde bare stået på køkkenbordet i evigheder, så nu skulle den altså bruges! Jeg er lidt skeptisk med smagen af kondenseret mælk, jeg har dog fundet ud af, at hvis det bare bliver blandet med noget, er det altså helt ok. Jeg fik tryllet noget lækkert peanut-fudge og nogle lækre kokosbolde frem! Opskriften på peanut-fudge kan du finde her.

Kokosbolde: 
1/2 dåse kondenseret mælk (190-200g)
100-150g kokosmel (eller til det har den rette konsistens)
100g mørk chokolade

Rør kokosmel og kondenseret mælk sammen til en fast konsistens. Den skal ikke være for tør, men heller ikke for klistret. Tril massen til kulger og stil dem på køl, til de er helt kolde. Hak chokoladen fint, og smelt 3/4 af den over vandbad. Kom den smeltede chokolade over den usmeltede lidt ad gangen, til alt chokoladen er helt smeltet. Kom den smeltede chokolade over i et kornet af bagepapir, klip et lille hul og sprøjt det på kokoskuglerne (du kan også bruge en frysepose). Du kan også overtrække dem helt. Lad chokoladen stivne og så har du de lækreste kokosbolde!

*egen opskrift

7 kommentarer:

  1. Luluuuuu!
    Hvorfor var jeg ikke inviteret? det ser yummy ud! <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, hvor er du sød! Vi må lave dem sammen <3

      Slet
  2. Ja! glæder mig sådan til at se dig <3

    SvarSlet
  3. hvorfor bliver jeg aldrig inviterret?
    hilsen Matilde <3 :b

    SvarSlet
    Svar
    1. tak fordi du misbruger min gmail tuller! <3

      Slet
    2. vi må lave noget alle tre snart.. med masser af kage <3

      Slet