Dåsen med kondenseret mælk havde bare stået på køkkenbordet i evigheder, så nu skulle den altså bruges! Jeg er lidt skeptisk med smagen af kondenseret mælk, jeg har dog fundet ud af, at hvis det bare bliver blandet med noget, er det altså helt ok. Jeg fik tryllet noget lækkert peanut-fudge og nogle lækre kokosbolde frem! Opskriften på peanut-fudge kan du finde her.
Kokosbolde:
1/2 dåse kondenseret mælk (190-200g)
100-150g kokosmel (eller til det har den rette konsistens)
100g mørk chokolade
Rør kokosmel og kondenseret mælk sammen til en fast konsistens. Den skal ikke være for tør, men heller ikke for klistret. Tril massen til kulger og stil dem på køl, til de er helt kolde. Hak chokoladen fint, og smelt 3/4 af den over vandbad. Kom den smeltede chokolade over den usmeltede lidt ad gangen, til alt chokoladen er helt smeltet. Kom den smeltede chokolade over i et kornet af bagepapir, klip et lille hul og sprøjt det på kokoskuglerne (du kan også bruge en frysepose). Du kan også overtrække dem helt. Lad chokoladen stivne og så har du de lækreste kokosbolde!
*egen opskrift
Luluuuuu!
SvarSletHvorfor var jeg ikke inviteret? det ser yummy ud! <3
Haha, hvor er du sød! Vi må lave dem sammen <3
SletJa! glæder mig sådan til at se dig <3
SvarSletI lige måde, vi må snart ses <3
Slethvorfor bliver jeg aldrig inviterret?
SvarSlethilsen Matilde <3 :b
tak fordi du misbruger min gmail tuller! <3
Sletvi må lave noget alle tre snart.. med masser af kage <3
Slet